En tinderella i taget

 

Hej Lovisa, 30 år, från Halmstad. Om det nu är Lovisa du heter, jag kan ha fingerat namnet för din anonymitets skull. Eller inte. Det är ju inte så att du kommer hitta hit.

Jag vill påstå att du helt klart är unik. Inte unik på det sättet som alla vi andra – för vi är alla unika. Nej du är unik på det sättet att du är den enda 30-åriga Lovisa (eller nåt annat namn) från Halmstad som sett bilder av mig på Tinder och tänkt att jo men honom swipar vi höger på. Det är den unika egenskapen med dig jag tycker extra mycket om. Jag känner dig inte men vet redan hur jag gillar ditt sätt att tänka.

Kanske var det mina ögon som fick dig att swipa höger på mig.

Måhända var det mitt otroligt vackra yttre.

Var det min egenkomponerade biografi om lägereld, gitarrsträngar och söndagsmilen som fick dig på fall?

Innerst inne tror jag det var bild nummer två där jag står iklädd min vita ”hail satan” t-shirt med en rosa enhörning som motiv. Det har fått många kvinnor på fall.

Någonting var det åtminstone.

 

 

Hur vet jag då detta?

Jo, det är ju faktiskt så att jag även såg bilder på dig och drog din bild åt höger. Det blev en så kallad matchning.

Du skrev i din biografi att du kunde dricka mer öl än mig, en tes jag mer än gärna ville motbevisa.

Dina foton var varierade. Det är ett plus. Det blev lycka.

 

 

Nu, Lovisa (eller nåt annat namn), kommer vi till det jag tycker mindre om. Det av dina val jag faktiskt tycker minst om. Jag känner bara till två av dina val och ett av dem har jag precis beskrivit. Nu till det andra.

Det jag starkt fördömer är att du inom loppet av femton minuter efter vår berömda matchning hade valt att helt sonika ta bort matchningen. TA BORT!

 

Jag vill meddela att jag inte legat sömnlös i natt.

Jag har fungerat fint idag.

Jag har tyvärr valt att tänka på andra damer än dig Lovisa (eller nåt annat namn). Mest har jag tänkt på Anna-Maria, men även en del på Caroline-Louise. Eller nåt annat namn.

Jag är inte bitter.

Det kommer nya likes. Nya swipes.

Just nu har jag 10 timmar och 58 minuter kvar till jag kan swipa igen. Det är en tjej som heter Jennie (eller nåt annat namn) som ligger redo för swipning nu. Hoppas hon ligger kvar om 10 timmar och 57 minuter (för det har gått en minut under tiden jag skrivit detta) för då blir det ännu ett drag med fingret åt den högra sidan av skärmen.

Tänk om jag och Jennie (eller nåt annat namn) får en fin framtid ihop? Då har jag dig att tacka Lovisa (eller nåt annat namn), enbart dig.

Kanske lite mig.

Men mest dig.

 

Tack Lovisa, 30 år, från Halmstad.

Det blev en bra söndag till slut.

Nu är det måndag. Snart tisdag.