Fuller House!

Tjo!

Helgen har varit riktigt bra. Kändes som att vi gick ett varv runt hela Helsingborg i fredags, men det gjorde vi nog inte. Det är nåt speciellt med havsdoft, det är skönt på nåt sätt. Lugnande. Får se om man trillar ner framåt sommaren igen, då kan man ju ta ett dopp i det blå.

 

Förra veckan fick jag tag i en biljett till Bruce Springsteen! Det ska bli kul att se honom.

Biljetterna släpptes vid nio och tio minuter senare var de slut. Jag gick in på ticnet varenda rast jag hade och en gång i timmen efter jag kom hem från jobbet och vid kvart över fem så hittade jag en ledig biljett! Jag hade tänkt backa och kolla om det fanns två lediga, men jag vågade inte, jag kunde ju förlorat den ena jag redan fått tag i. Jag brukar alltid köpa minst två biljetter och sen hitta nån att åka med. Så var det med Iron Maiden, köpte fyra biljetter på förköpet och sen hittade jag tre kompanjoner att åka med efter en kvart. Funkar prima. Men nu blev det alltså inte så, får leta upp nån annan som fått biljett och åka med.

Avskyr såna folk som köper biljetter enbart för att sälja dyrare. Visst, idén är väl nice, men som musikfantast avskyr jag beteendet.  

 

Nämnde i förra inlägget att jag skrev klart en låt som jag döpte till Mörkret och jag. Visst var väl låten klar, men det blev ändå en omskrivning för att få det hela att flyta ihop bättre. Numera heter den Lilla jag igen och ligger på den fantastiska tuben kallat YouTube.

 

FULL HOUSE är tillbaka! Numera FULLER HOUSE!

Finns tretton avsnitt på netflix, och vi hade så sjukt mycket att göra i helgen så vi kollade på allihop. Jag tror denna säsong är till för oss som verkligen älskade Full House för tjugo år sen (eller om man tittat i efterhand). Själv såg jag det (och Fresh Prince) varje dag efter skolan och tyckte det var riktigt bra.

Utan att spoila för mycket så är det bästa med den nya säsongen alla referenser till de tidigare säsongerna. Och nej, MKA är inte med (Mary-Kate & Ashley), och det skojas det friskt om hela tiden. Det var väl då man skrattade lite mer. Sen så har Jodie Sweetin gått och blivit sådär jättesnygg. Det tyckte dock inte min kompis, men vad vet hon…  

 

Tvivlar på att det blir ännu en säsong, men det hade varit riktigt kul. Men som sagt, det är nog mest av nostalgiska skäl man tittar på säsongen.

 

Nu, senaste låten och sen ett hej då!