lite oftare – lite kortare

Lite kortare uppehåll mellan inläggen.
Lite kortare inlägg överlag.
Men ni verkar gilla det. Ni kommer åtminstone hit oftare.

Sitter och lyssnar på en låt med In Flames där de gästas av en dam som sjunger opera. Det låter så ballt. Såg dem i Göteborg för nåt år sen där de gästades av ovan nämnda dam och det var fett. Riktigt grymt samspel.

 

Springsteen släppte nyligen en låt och den är skön. Inget unikt, men härlig! Vid första lyssningen tog jag mig i fantasin till en långkörning på motorvägen med en solnedgång snett framför en och härlig temperatur. En sån där fantastisk bilresa. Sen lyssnade jag på texten och blev paff, det var ju det den handlade om! Lite grann i alla fall...
Sån där undermedveten tanke. Ofta lyssnar man på orden utan att ta in dess mening, sen kan man lyssna på orden. Då är det bra.

 

 

I veckan ska jag iväg på sån här kurs via jobbet, att leda utan att vara chef. Det ska bli rätt kul. En tvådagarskurs i Jönköping. Hade ju gärna fått vara längre bort så det hade varit lönt att kosta på sig en hotellvistelse igen, det var allt för länge sedan. Tydligen ska det vara en bra kurs, håller tummarna för det.

 

 

 

Jag är långt ifrån bäst i världen på att höra av mig till folk. På nåt sätt hör det till. Förutom i de fall då är jag onödigt bra på det. Så pass bra att mitt engagemang ifrågasätts – och då har det gått för långt. Att gå för långt är ett annat sätt att säga att man klampar i klaveret, ett övertramp. Hade det varit sport hade det varit minuspoäng. Nu är det ju tur nog inte sport det handlar, det handlar bara om medmänniskor. Då får man lära sig att fortsättningsvis inte göra fel helt enkelt. Så simpelt!