Och folk säger att jag inte kan byta ämne…?

 

Augusti börjar lida mot sitt slut. Om mindre än tre timmar slår det över till tjugohundrafjortons variant av september. Kanske kommer det snö? Eller så regnar resten av Sverige bort?

Hur som helst så är det val, så alla borde rösta. Om ni kan. Eller vafan, bestäm själv. Funderar på att traska bort till biblioteket nån dag snart och göra det själv nämligen, åtminstone i de två val jag har rätt att rösta i.

 

Men nog om det, det finns inget som är så tråkigt att läsa om som just politik.

Jag sitter här och känner mig rätt bakis trots att det var i fredags jag konsumerade omåttliga mängder alkohol. Åtminstone om man ska tro alla registreringar på kontot. Låg kvar i sängen några timmar mer än nödvändigt idag, spelade spel och så. Tvingade ut mig själv vid sju för att cykla en runda och det är fantastiskt skönt att röra på sig igen. Sommarens uppehåll satte sig hårt men försvann lika lätt. Lutar åt att det blir simning tre gånger nästa vecka. Två band på det och en hel del andra aktiviteter, allt för att hålla sig sysselsatt. Jag kommer då aldrig ha tid med nån flicka.

 Borde hitta en som är lika upptagen, en man bara delar bostad med och kanske sover jämte om natten. För det är rätt gött att jämt och ständigt ha saker att göra, då slipper man tänka på allt det där onödiga som sprider sig som en illasinnad löpeld i huvudet. Men kan nog skippa en aktivitet eller tre om rätt flicka dyker upp, vore tråkigt att vara med en som aldrig är där. Vore tråkigt att vara med en sån som alltid är upptagen. Vill väl ha en jag kan dela allt med.

 

Skrev ett annat stycke här egentligen men raderade det. Det var för mycket om enskilda personer och lätt att känna igen vem och eller vilka det skulle ha handlat om. Men framtiden kanske visar att stycket kan återinföras på sin plats här.

 

Skulle titta på Big Brother ikväll egentligen men får se hur det blir med det. Kanal 9 är en sån kanal jag inte har och de verkar inte ha så stor kolla på sin Play-tjänst annars skulle det liksom ha fungerat.

 

Började spela A Link Between Worlds idag igen. Har klarat det förr men det var i samma veva som spelet släpptes så nu tänkte jag ge Hero Mode en chans. Jag har dött som fan… blää haha.