Perfektionism

Det är inte alltid det är smart att sätta en deadline. Inte en egen. Jag gjorde det förra veckan, jag skulle skriva klart en låt innan veckan tog slut. Den veckan tog slut i söndags. Det går visserligen bra, jag har kommit fram till rätt mycket. Men hade ju varit kul att ha låten klar då den inte ens är till mig.

För denna vecka var det tänkt att jag skulle börja skriva material till Lille Du, det fantastiska bandet jag en gång i tiden startade och är stolt medlem i. Är ju lite tajt och skriva parallellt. Men det går.

Har bytt strängar på min akustiska gitarr och det är så gudomligt skönt att spela. Nya strängar äger. Man borde ha nya strängar varje gång man spelar.

 

Vad ska man mer säga då? Början av mitt år som 25-åring har börjat bra. God mat, gott skratt och fantastiska människor i mitt liv. Det är väl som nån sorts brytpunkt, att inte se bakåt längre. Jag tittar gärna bak på de goda stunder jag haft men det får räcka. De dåliga grejerna får gärna stanna där och så ser jag till att enbart skapa bra minnen i framtiden. Jag kan än idag minnas när jag står där med en älskvärd person framför mig då denne gråter hysteriskt och håller en kniv mot halsen. Det är en sån grej jag aldrig vill uppleva igen. Att faktiskt behöva rycka kniven ifrån människan.

Alla bryter vi ner oss ibland och alla reagerar vi olika.

 

Framtiden ska bestå av bra minnen. Jag har otroligt många bra minnen redan, men bra minnen får man aldrig nog av.

Ett annat bra minne är när jag sitter med ovan nämnda person vid donken i Värnamo och vi helt enkelt äter en hamburgare var och njuter av livet, av varandras sällskap. Sådana minnen skapar jag gärna mer av i framtiden. Inte just mat på donken, men sällskapet och känslan. Känslan av oerhörd lycka.

 

Känns som jag återkopplar till 2013 nu, men 2014 ska för sjutton bli ett helt awesome år. 2013 är sjukt svårslaget, men med min envisa vilja ska jag lyckas, 2014 here we go!

 

 

2014, mitt år som 25-åring, det ska bli bäst.

 

 

Till er, vänner från förr, jag saknar er!

 

Till er, framtida vänner, jag längtar efter er!

 

Till er, ni som hatar mig, hoppas ni finner lycka i ert hat!

 

Till er, nuvarande vänner, ni är awesome!

 

Till er, flickor från förr, jag önskar er all lycka!

 

Till er, framtida flickor, ni får gärna bli många!

 

Sist men inte minst, mamma är bäst.