Grönt skönt ekblad.

Den här tanken om förnyande dyker upp i skallen igen. Den har varit här förut. Förra året testade jag byta jobb. Det sket sig helt. Men det jag tänker är att om jag hade varit kvar på det nya, hade jag fått gå nu då i dessa Corona-tider? Finns ju massa arbetsgivare land och rike runt som säger upp sin personal.

Nej det jag vill förnya nu är faktiskt mitt hem. Platsen jag kallar hemma. Det finns ett ställe närmre en sjö i utkanten av Värnamo där det byggs nya radhus som jag är lite intresserad av att köpa. Kan ju inte påstå att min ekonomi räcker till, men det går ju oftast att lösa. Å andra sidan är en kostnad på tre och halv mille inget jag hostar upp bara sådär. Så får väl avvakta.

Ny bil, är det rätt väg kanske? Har haft min orangea flamma i snart fyra år, jag kanske borde testa ett silvrigt stjärnfall eller ett grönt skönt ekblad?

Fick en förfrågan från en inspelningsstudio i Varberg om jag ville spela in lite musik och det verkade riktigt kul. Men jag har svordomar i en del låtar så det sket sig då det gick emot deras kristna värderingar. Har faktiskt en låt som kort och gott heter ”Fan” och det blir ju jobbigt att ändra på det. ”Attans” kanske är ett bättre namn?

 

Nu när börsen kollapsar kan ju aktier vara en bra väg att gå. Får se hur det äventyret tar mig längre på min ännu okända nya väg. Återkommer om det!

 

Strax bär det av mot Kvantum för lite kvalitativ shopping av ännu okända ingredienser till något ätbart.