Bajsar du på arbetstid?

Svar ja.

Men även hemma. Eller i närmsta toalett, det beror lite på vart jag befinner mig när nöden kommer kallande.

En del personer jag känner vägrar använda en toalett som just en toalett på annan plats än hemma. Eller hos sina föräldrar, där funkar det också. Tydligen.

Skumt släkte det där.

 

 

Alltid kul att läsa om nåns toalettvanor såhär en lördagsförmiddag, eller när du nu läser. Det är åtminstone lördag förmiddag nu när jag skriver. Jag har precis tagit ett varv runt en sjö och lyssnat på fågelkvitter. Jag blandade ihop en sallad på Hemköp som jag senare tog med mig hemåt. Under den korta promenaden hem blev jag omkörd av en rosa scooter och diverse bilar.

 

Tankar om falska människor har vandrar runt i skallen i några timmar, vad man ska göra åt dem. Om man ska göra något alls. Falskheten borde ju ändå visa sig till slut, eller hur?

Varför skynda på nåt som sårar. Det är en sida av myntet. Andra sidan är ju att det självfallet ska läggas fram. Det räcker med orden ”hej din kompis är inte den hen påstår sig vara” så är falskheten framlagd. Eller om jag överdriver? Överanalysering är ett gammalt knep som inte borde finnas men som ändå ligger lägligt till hands.

 

Igår kom jag i sängs strax efter midnatt och sa till mig själv att jag skulle sova länge eftersom lördagen troligen blir sen. Självfallet vaknade jag då tidigare än jag gjort på länge. Men det resulterade i en fin vandring utomhus så det är bra.

Jag hamnade även på bild igår. En sån där bild man inte är med på att nån tar. Ni vet när foten ligger på gaspedalen när den egentligen inte borde ligga där. När det kommer en blixt från en sån där kamera som står längs våra vägar. En sådan kamera fotade mig igår. Enda gången hoppas jag. En påtvingad bild som kommer sändas hem till mig som jag sedan tvingas betala för. Jag hade mycket hellre tagit en selfie och helt enkelt inte lagt pengar på att fota mig själv. Men nej, nu får jag alltså betala en liten summa. Så jag får helt enkelt använda den bilden överallt, det kommer vara det dyraste fotot jag haft av mig själv.

 

Ha det bra.