Undrar om Postnord varit i farten igen

Vecka tre utan facebook börjar med att ge mig feber och den berömda men ack så hemska manliga förkylningen. Inte för att det i sig har någonting med facebook att göra. Livet utan facebook är inte så farligt, har jag märkt. De som vill ha tag i mig får tag i mig ändå. En del som tänker högt om sig själva tänker att ”jo men han måste ha blockat mig, enda anledningen till att jag inte hittar honom här” och att kunna tänka så högt om sig själv vore väl ändå skoj. Som den gången jag erbjöd en kvinnlig vän skjuts till ett ställe eftersom hon brutit benet och att hon efter det fick för sig att jag var kär i henne. Eller om hon stukat foten. Det fanns kryckor iaf. Sådant fantastiskt högmod, underbart.

 

Men trots feberyra har veckan inte varit helt åt helvete. Jag fick mitt brev från Hogwarts igår. FATTA! HOGWARTS! Undrar om Postnord varit i farten igen då det brevet skall komma när man är elva och inte arton år efteråt när man är tjugonio.

Inom några timmar ska det släppas en trailer till nya Fantastic Beast-filmen, hypen är skyhög.

 

Men det bästa jag läst idag är att jag ska få äran ett beskåda både Lisa Ekdahl och Miss Li i sommar.

Lisa hänger med Winnerbäck på spelningen i Linköping och jag hoppas innerligt att de lirar både ”Tvivel” och ”Kom Änglar” trots att herr W inte spelat den sistnämna på några år. Jag har inte hört den live sen 2009 faktiskt. Men de gjorde den så sjukt bra ihop så hoppas på det.

Och Miss Li MÅSTE ju joina Lasse på scen i Huskvarna med låten ”Om Du Lämnade Mig Nu”, det liksom säger sig självt. Nåt annat vore galet.

 

Nästa vecka får jag hem ännu ett kapitel i den vackra historien om Pokémon. Denna gång heter spelet ”Detective Pikachu” och är inte samma grej som tidigare spel i serien. Ska bli kul och se hur det går att lösa brott i den världen. Hade varit kul med nåt liknande i typ Tolkiens värld, ett polis-spel i Mordor. Det hade varit nåt.

 

Över and out!