Winnerbäcks gitarrist!

Semestern tar ju slut nån gång. I skrivande stund har jag ca åtta timmar kvar innan min första arbetsdag efter semestern ska ta sin början. Får se hur det blir.

Denna gång hade jag tre veckor ledigt. Första veckan flyttade jag in i ny lägenhet så då var det arbete varenda dag. Det kändes inte helt som semester. Sen åkte jag till Norge en vecka och kopplade bort allt. Det var skönt. Inte göra nånting.

Enda planerna jag egentligen hade där var att gå på konsert med Winnerbäck. Jag hade med mig min t-shirt som har texten ”jävlas inte med smålänningar” på och den hade jag på mig den dagen. Ungefär halvvägs genom spelningen så tittade Winnerbäcks ena gitarrist på oss och verkade läsa vad det stod på, för han skrattade till och tappade nästan bort vad han skulle spela. Så det var lite kul.

Hade med mig gitarren till grannlandet men spelade på den i max femton minuter. Kom dock på en grej då som jag jobbat ihop till nåt sorts intro. Får se när fortsätter på själva låten.

 

Tredje och sista veckan har jag också tagit det rätt lugnt. Har handlat lite grejer till lägenheten och fixat lite med annat. Inte tagit nånting seriöst egentligen.

Var på krogen igår och hade det trevligt. Träffade nytt folk och det är alltid kul. Man tror man känner alla i Värnamo men ändå träffar man nytt folk titt som tätt.

 

Som sagt, snart dags för jobb igen. Ska jobba ihop så jag kan köpa ny soffa och säng. Sover på en luftmadrass modell stor nu. Den är härlig men det känns fel på nåt sätt.

 

Och bäst av allt, Metallica har släppt nytt material! Googla på Hardwired så hittar du den garanterat. Riktigt bra! Deras första snabba treminuterslåt sen 1991.

 

Med dessa ord önskar jag dig en god natt.