En droppe är ingenting, men många droppar blir ett hav.

Jag sitter här i mina svarta mjukisbyxor och min Pink Unicorn Hail Satan t-shirt och funderar lite. Vad kommer att ske i år? Vad kommer framtiden bringa?

 

Nytt litet skrivprojekt är på g. Det ska bli kul.

 

Nya låtar? Ja jag hoppas verkligen att jag lyckas klottra ner ett par sådana i år igen. På tal om nya låtar så var det en kompis som ringde mig förra året efter en fest och yttrade klart och tydligt att hen aldrig lyssnade på mina låtar längre. Helt okej sa jag, jag vill inte tvinga nån. Jag hoppas ingen som inte vill lyssna på det tvingas till det.

 

NY PODD. Ja. Projektet jag döpt till ”att leva vidare” ska fan ut era poddspelare i år. Det är ett löfte! Jag tänker så det knakar gällande det projektet, trots att jag är rätt sparsam av mig när det gäller content i sagda projekts sociala medier. Men i år blir det av!

 

Konserter?! Jag vill gärna gå på sånt igen.

 

Men vet ni vad jag vill mest av allt? Jag vill kunna träffa människor igen!

Vaccin är på g, men likt nån skum skräckhistoria finns det folk som säger ”nej, jag vill hellre riskera smitta folk med dödliga virus” så jag tror jag vet vad nästnästa Resident Evil kommer handla om.

 

Jag vill slippa behöva nämna för till synes vuxna personer att du ska jobba på jobbet. Det är en önskan jag har.

 

Jag vill prata om mer TV-spel än jag gjort innan i podden Speldagboken.

 

Jag vill... Ja just nu vill jag sova. Låt mig bara avsluta med ett stycke om politik. Är du inte intresserad av det så säger vi hej då nu.

 

 

 

 

 

 

 

Hur kan man lämna gårdagens händelser okommenterade? Var lugn, jag ska hålla mig väldigt kort. Jag är inte nån politiker direkt.

 

För ett par år sedan blev jag svensk medborgare. Jag ville ha möjligheten att påverka i landet jag kallar mitt hem och det gör jag genom att rösta. Jag har betalat för att få den rätten, en rätt många av er som tittar in här ibland är födda med men väljer att åsidosätta för att soffan ändå är rätt skön att ligga i. En skam.

Det som hände i USA igår har sina rötter rätt långt bak. Rötter som förgrenat sig i många år och även sått frö i Sveriges nuvarande riksdag. Likt senaste valet i Sverige kommer jag i nästa val, och nästa, att rösta för att hålla sådana hemskheter utanför.

Det som hände i USA igår har inte hänt sedan 1812 och då var det en utländsk makt som ville ta över. Inte landets egen presidents lakejer. Tänka er om det skulle ske i Svea Rike...?

En droppe är ingenting men många droppar blir ett hav.

Politiksnack slut, över och ut.