Bilresa på gång.

Sitter här och kan inte somna. Kan vara för att jag sitter upp eller tack vare energidrickan jag klunkar i mig, men egentligen tror jag inte på något av de alternativen.

 

Redan när jag kom hem från förra årets festival började jag längta till nästa, för det var så sjukt kul. Jag fick höra min absoluta favoritlåt live, jag blev förälskad, jag lärde känna nytt folk, sjukt massa bra band och komiker, det var ett bra område att ”festivala” på. Det var så nära ”hur kul som helst” man kan komma.

 

Lite därför jag ville tillbaka, och nu snart så åker vi. Bara några timmar kvar.

Jag har försökt sova men det går inte helt som jag vill. Så jag satte mig här vid datorn ett tag till, lyssnar på Winnerbäck och kollar roliga bilder på facebook.  Dock så skrattar jag ingenting, så jag känner att bilderna inte fyller sitt syfte.

Snackar med en kompis i en helt annan tidszon med, lite häftigt. Sist vi sågs var förra året på Bråvalla, nu bor hon i en annan del av världen. Det får en att inse hur sjukt mycket som egentligen kan hända på ett år. Hur långt man kan komma om man bara lägger manken till. Själv sitter jag bara hemma och väntar på den perfekta tillvaron men andra försöker faktiskt, och det är ju dem som lyckas.

 

 

Bilen är fullpackad med prylar, batterierna är laddade och humöret är på topp. Om några timmar står tältet upp och jag sitter i stolen med ölen i näven och bara njuter.  Tänker inte vara så hemskt aktiv på diverse sociala medier under veckan, men några lär ju få ett sms eller två. Lär dyka upp bilder på fejjan också, det är ju sån jag är. Kan inte helt koppla bort mig. Men, måste ju spara batteriet på telefonen så kan inte leka och härja hur som helst.

 

Det är väl det som händer för mig resten av veckan skulle jag tro. Om inget oplanerat dyker upp.