bara mitt

Det händer ibland att jag vänder mig till sociala medier för att jag på nåt sätt tycker det är kul. Interaktion med er och folk överlag. Det är kul.

Några gånger väljer jag att inte gå till sociala medier – för ibland är det bara mitt.

Bara mitt.

 

 

Måndag kväll är kommen och skall väl i sinom tid övergå till tisdag natt och morgon. Hoppar jag strax över en vecka tillbaka i tiden så skulle jag inom ett par timmar fylla år. The Big Three-O.

Att fylla år på en måndag har väl aldrig setts som en dröm, jag har alltid tyckt att födelsedagar passar bättre på helger. Men nu fick jag en hel vecka! Det hände olika saker i princip varje dag och det var sjukt kul.

På jobbet sjöng folk för mig.

I Halmstad bjöds det på shots och härligt sällskap.

På restaurant hemma i Värnamo bjöds det på tilltugg och sång från personalen.

Under helgens avslutande timmar bjöds det på bowling och mat.

 

Men bäst mådde jag väl ändå på måndagen, min faktiska födelsedag. Sådan glädje och i mina ögon sällan skådad kärlek är för mig ovärderlig.

 

 

Nu är ju inte vad jag bjuds på en mätstock som jag mäter min glädje i. Det är väl mer att vänner lägger tid, nåt jag uppskattar nåt så enormt. Dock är jag dålig på att nämna det. Inte här, men öga mot öga.

En annan sak jag känner att jag behöver bli bättre på är att låta folk tala till punkt. Det händer allt för ofta att en vän nämner något och att jag sen snabbt flikar in när nåt liknande har hänt mig. Jag stör mig på när jag gör så. Vissa stunder tänker jag mig för så att det inte sker, andra stunder så sker det.

 

Nu ska jag låta John Blund ta över mitt sinne i några timmar.

Sen blir det förhoppningsvis några rader bok skrivna i veckan. Eller några rader låt. Helst bok.

Nattinatt.