sprit förklätt som inflyttningspresenter

Tack.

Jag har haft en bra helg.

Flyttade in i ny lägenhet i början av augusti så nu tre månader senare bjöd jag hem 40 pers på lite kalas. Det känns faktiskt som hemma nu och det är bra. Kan ju nämna att långt ifrån alla 40 dök upp, men det var en del av planen. Hälften brukar komma när man bjuder in till såna grejer, så 40 verkade som ett bra tal. Ni andra får väl titta förbi nästa gång jag har kalas. Eller tidigare, det går ju utmärkt att träffa mig utan att ha alkohol. Jag fungerar så.

Ett par hade med sig sin rätt så nya människa. Också kallad bebis. De stack när det blev för högljutt. Helt förståligt.

Ett annat par kom förbi för att spela lite Mario Kart innan de skulle vidare på konsert, om inte minnet sviker mig. Helt förståligt, konsert går före allt!

En person hade tagit högskoleprovet under dagen och ville avsluta det med fylleri. Helt rätt inställning.

En hade jobbat hela dagen och ville komma förbi och chilla trots fortsatt arbete på söndagen. Helt underbart.

En hel drös av människorna valde att ge mig sprit förklätt som inflyttningspresenter. Helt rätt.

En bandkamrat tog med sig en akustisk gitarr så vi kunde lira lite låtar framåt de sena timmarna. Helt bra.

 

De andra var bra de också.

 

Nästa gång jag bjuder hem folk blir dagen då Metallica släpper nya skivan. Men där har jag inte bjudit någon personligen. Jag skrev ett inlägg på facebook för några veckor sedan där jag nämnde att folk är välkomna hem till mig då och mer tänker jag inte nämna det. Eller jo, här och nu tydligen. Men inte mer.

 

Annars intet nytt.

Ska köra lite praktik på min gamla avdelning på jobbet veckan som kommer. Skönt med lite avkoppling, det är inte lika stressigt där.

 

God natt.